mandag 3. oktober 2016

VEGGENS PROGRAM

Oppsummering av krav til innlevert materiale


2 stående A1 plansjer (841x594mm) 

Håndtegninger: Fasadeutsnitt (valgfri målestokk) og en detalj (målestokk 1:1, 1:2 eller 1:5) med fokus på uttrykk og tektonisk verdi. (presentasjonstegninger).

Datategninger: Snitt som detaljert beskrivelse av geometrien i en vegg. Tegningen skal være presis og inneholde alle relevante detaljer basert på dagens tegningskonvensjoner. Valgfri målestokk. Det samme fasadeutsnittet som er håndtegnet skal også leveres inn som like bearbeidet digital tegning.

Fotografi: 5 foto med fokus på bygningens opplevde diversitet.

Diagrammer som illustrerer de 5 viktigste objektive aspekter (konstruksjon, klimaskille, kontekst, ventilasjon, klima, solvinkler etc. Eventuell datamodell kan benyttes som grunnlag for å lage diagram og/eller aksonometri)

Forenklet situasjonsplan med nordpil og markering hvor snittet er lagt.


Datamodeller (Valgfritt)

1 oppmålt SketchUp evt. Rhino modell der elementene er separert som groups eller components. Layers blir brukt på en hensiktsmessig måte og geometrien er rent opptegnet. Modellen kan være grunnlag for å lage aksonometriske fremstillinger av bygget/bygningsdeler. Dette er en mulighet for å lære 3D-modelleringsverktøy. Det stilles ikke krav til at det skal leveres materiale fra datamodell. 

INNLEVERING:

PDF av plansje (stående A1x2). Henges opp i nisjen på tegnesalen i tillegg til digital innlevering (A4 arkene fra DEL1 tas ned)

PDF av presentasjon for projektor (maks 7 slides basert på innlevert materiale på plansje)

VALGFRITT:  3D modell (Sketchup/Rhino)

Leveres samlet i mappe på serveren under INNLEVERING/DEL3 – Veggens program/”casestudienavn” innen torsdag 13. oktober kl 1600 (PDF av presentasjon leveres innen kl 2300 samme dag)



INSTRUKS: fra Indesign til plot

1 kommentar:

  1. Fordelaktig om dette kan legges under fanen ''del 3'' som har overskrift ''veggens program''.

    SvarSlett